درباره ما تماس با ما پارسی العربیه English
شنبه | 1403/09/03
گزارش تفصیلی نشست بررسی ابعاد بیانیه لوزان با عنوان «توهم، واقیت، آرمان»
تاریخ درج مطلب 1394/02/24
منبع : روابط عمومی خانه بیداری اصفهان

در جلسه‌ای با عنوان بررسی ابعاد توافق لوزان که در خانه بیداری اسلامی اصفهان برگزار شد تعدادی از نمایندگان مجلس و مسئولین دولتی حضور یافتند و پیرامون مذاکرات هسته ای در لوزان به بحث و گفتگو پرداختند.گزارش تفصیلی نشست بررسی ابعاد بیانیه لوزان با عنوان «توهم، واقیت، آرمان»

به گزارش روابط عمومی خانه بیداری اسلامی اصفهان، حجت‌الاسلام احمد سالک در نشست بررسی ابعاد توافقنامه لوزان با بیان اینکه مخالف‌ توافق‌نامه لوزان هستم، ‌اظهار کرد: طرح سه فوریتی که از سوی مجلس ‌مبنی بر توقف مذاکرات با آمریکا از سوی مقامات ایرانی ‌مطرح شد طرحی در آستین مجلس برای مقابله با زورگویی‌ها و تهدیدات نظامی مقامات آمریکایی است.

وی با بیان اینکه طبق این طرح سه فوریتی اعضای تیم مذاکره‌کننده ایرانی موظفند هرگونه ارتباط و مذاکره هسته‌ای را با آمریکا تا زمان عذرخواهی‌ رسمی از ملت و نظام ایران بابت تهدیدات نظامی ‌قطع کنند، اظهار داشت: ‌‌طرح‌های سه فوریتی فقط برای بحران مطرح می‌شود، اما احتمالا ‌دو فوریت آن احتمالا به تصویب می‌رسد.

‌سالک در ادامه با اشاره به ۳۰ رهنمود از سوی رهبر معظم انقلاب در بحث مذاکرات هسته‌ای، چون بیانیه لوزان الزام‌آور نیست، اصل بحث مذاکرات هسته‌ای در بخش جزئیات است، بیانیه لوزان تضمین‌کننده اصل توافق‌کننده نهایی نیست، گزاره برگ طرف غربی خلاف واقع است، تأکید مجدد بر عدم خوش‌بینی به مذاکرات با آمریکا اشاره کرد.

وی خاطر نشان کرد: دغدغه خدعه‌گری طرف غربی، تعیین مسائل کلان و خطوط قرمز در روند مذاکرات، بی‌تفاوت نبودن رهبری نسبت به مسائل، چرائی داشتن سلاح هسته‌ای توسط طرف غربی و طلبکار بودن از ایران بابت استفاده صلح‌آمیز هسته‌ای، طرف مقابل ایران نه جامع بین‌المللی بلکه آمریکا و سه کشور اروپایی است و پرهیز از عجله و مبالغه و لزوم بر اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف به همه از جمله دیگر رهنمودهای رهبری است.

سالک با بیان اینکه به تیم مذاکره‌کننده ایرانی اعتماد داریم، گفت:‌ داشتن اعتماد به تیم مذاکره‌کننده به معنای عدم وارد کردن انتقاد و داشتن انتقاد به آنان نیست، ولی به شدت معتقدیم ‌نباید با گفتار و رفتار خود تیم مذاکره‌کننده ایرانی را تخریب کنیم.

حمیدرضا فولادگر دیگر نماینده مردم اصفهان در مجلس و از مخالفان روند مذاکرات هسته‌ای در این جلسه نیز گفت: دیدگاه و راهبرد ما در مذاکرات هسته‌ای باید در سه بخش قابل تعریف باشد، نخست از منظر سیاست خارجه که اعتقاد ما این است که هیچ‌گاه در طول تاریخ انقلاب اسلامی چنین موقعیتی برای نظام فراهم نبوده است.

وی ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی اکنون در شرایطی قرار گرفته که اغلب کشورهای منطقه مستقیم و غیرمستقیم تحت تأثیر انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی قرار گرفته‌اند.

عضو کمیسیون صنایع مجلس تصریح کرد: بیداری اسلامی جای خود را در قلوب مردم منطقه باز کرد که مقاومت مردم غزه، فلسطین، سوریه، عراق، یمن و بحرین مصداقی بر این ادعاست و این مقاومت در مقابل همه توان ظهور کرده دشمن شکل گرفته است.

وی با بیان اینکه امروز مقاومت مردم یمن در برابر جنایات وحشیانه آل سعود با حمایت صهیونیست بزرگترین جلوه بیداری اسلامی است، گفت: مردم یمن بدون آن که ایران حضوری فیزیکی در آنجا داشته باشد ندای انقلاب اسلامی سر می‌دهند.

فولادگر تأکید کرد: امروز دوست و دشمن در تدبیر رهبری در حل مسائل منطقه و جهان اذعان دارند و در این شرایط جمهوری اسلامی وارد مذاکره هسته‌ای با نمایندگان ۱+۵ هسته‌ای شده است.

وی در تشریح مهم‌ترین دلایل حاضر شدن مقامات آمریکایی و ۵ کشور قدرتمند دنیا پای میز مذاکره با ایران ابراز کرد: اصلی‌ترین دلیل حضور نمایندگان ۱+۵ به ویژه آمریکا بر سر یک میز مذاکره با ایران شرایط حال حاضر منطقه و نظام اسلامی، تأثیر انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی و موقعیت برتر نظام جمهوری اسلامی ایران در جهان و منطقه است که به هیچ عنوان غیر قابل انکار نیست.

* ۱۶ نفر از تیم مذاکرات ایران در برابر ۴۵۰ کارشناس ۱+۵ مذاکره می‌کنند

حجت‌الاسلام سالک بیان کرد: ما یک اصل و مبنایی در مذاکرات داریم و آن این است که باید میان دو طرف مذاکره‌کننده همسویی وجود داشته باشد، این در حالی است که در میز مذاکره هسته‌ای یک طرف آمریکای حیله‌‌گر و در طرف دیگر ایران صادق وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه به گفته رئیس دستگاه دیپلماسی کشور ۱۶ عضو تیم مذاکرات ایران در برابر ۴۵۰ کارشناس ۱+۵ مذاکره قرار دارند، گفت: این مطلب حاکی از نبردی نامتقارن و سخت است و ایران نمی‌تواند بی‌دلیل به هیچکدام از طرف‌های مذاکرات اعتماد کند.

* اقتدار نظام جمهوری اسلامی، آمریکا را مجبور به حضور در پای میز مذاکره کرده است

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امروز نشانه‌های شکل‌گیری نظام اسلامی در جهان مشهود است، بیان داشت: گذر زمان به نفع نظام اسلامی بوده و از این بابت دشمن احساس خطر کرده است.

وی ادامه داد: اقتدار، صلابت و تاثیرگذاری ایران در منطقه و جهان آمریکا را مجبور به حضور در پای میز مذاکره کرده است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس مطرح کرد: هیچ ضمانتی برای ماندن آمریکایی‌ها بر عهد و پیمانشان نیست و تنها شرطی که این امر تحقق یابد آن است که آنان دست از زورگویی برداشته و به حقوق ملت‌ها و دولت‌‌‌های ضعیف در صحنه بین‌المللی پایبند باشند.

سالک مقاومت، ایستادگی و حرکت پشت سر رهبری را تنها راه نجات و پیروزی ملت ایران دانست و اظهار کرد: مردم در این زمان و شرایط حساس وظایف مهمی بر عهده دارند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه هدف آمریکا دو قطبی کردن جامعه ایران است، بیان کرد: مهم‌ترین رسالت خواص جامعه خنثی‌سازی این حربه دشمن است، دشمن در پی آن است که دولت را در مقابل ولایت، مجلس و مردم را در برابر دولت قرار دهد و فضای شک‌آلودی را در جامعه حکمفرما کند.

حمیدرضا فولادگر دیگر نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی نیز تصریح کرد: نباید ذره‌ای خیال کنیم که چون دشمن پای میز مذاکره با ایران نشسته، پس دوست ایران محسوب می‌شود.

وی افزود: باید بدانیم که با خصم در حال مذاکره هستیم و چنانچه امروز دشمن به کوچک‌ترین فرصتی برای براندازی و سرنگونی جمهوری اسلامی ایران دست یابد از آن عقب‌نشینی نخواهد کرد.

* معیار خدمت و خیانت احزاب و جریانات سیاسی، حفظ منافع ملی است

این نماینده تاکید کرد: دریچه دومی که باید از طریق آن به مباحث هسته‌ای بنگریم، دریچه مسائل فرهنگی و اجتماعی و به‌‌طور کلی داخلی ایران است، اینکه هر گروه و جناح سیاسی در داخل کشور در پی تداوم و حیات خود باشد مشکلی نیست، این قابلیت در انقلاب اسلامی برای حضور همه فراهم است.

وی ادامه داد: باید بدانیم که مشکل زمانی آغاز می‌شود که گروه‌‌ها و جریانات سیاسی در مذاکرات هسته‌ای به نحوی ورود کنند که منافع ملی را برای ادامه حیات و بقای تفکر و حزب خود زیر سئوال ببرند.

فولادگر تاکید کرد: دریچه سوم در بخش مذاکرات هسته‌ای، مباحث اقتصادی است، یکی از اهداف دشمن برای تشدید تحریم‌ها علیه نظام جمهوری اسلامی ایران، به زانو درآوردن آحاد مردم و به دنبال آن نظام و انقلاب است.

وی ادامه داد: دشمن در پی آن است که از طریق تشدید تحریم‌ها، فشار را بر مردم جامعه افزایش دهد و به تبع آن فشار بر نظام جمهوری اسلامی زیاد شده و در نهایت ایران را مجبور به سازش و تسلیم کند.

عضو کمیسیون صنایع در مجلس گفت: هدف دشمن از تشدید تحریم‌ها، تقویت تفکر سکولاریسم در سطوح مختلف جامعه و ترویج ناکارآمدی حکومت اسلامی در اداره جامعه و شعار جدایی دین از سیاست است.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب که فرمودند نمی‌توان به آمریکایی‌ها اعتماد کرد، گفت: دولتمردان ایران با تجربه و آزمون اما دیر به این نکته رسیده‌اند.

فولادگر یاد‌آور شد: ایران باید در مقابل حربه‌های راستی‌آزمایی آمریکایی‌ها هوشمندانه‌تر عمل کند چراکه هیچ اصراری برای رسیدن به توافق و به هر قیمتی در ۱۱ تیر ماه نیستیم.

غرب و شرق از توسعه تفکر امام خمینی(ره) در جهان هراسان است

عباس مقتدایی با بیان اینکه نظام سلطه ادبیات خاص خود را دارد، اظهار داشت: نمی‌توان بدون شناخت و درک صحیح از ادبیات نظام سلطه با آنها وارد مذاکره شد.
وی با اشاره به اینکه امام(ره) بنیان‌گذار تفکری بودند که الگوی جدیدی را به دنیا معرفی کردند، تصریح کرد: شرق و غرب نظریه آمیختگی دین با سیاست که توسط امام(ره) مطرح شد را مورد توجه جدی قرار داده و تلاش کرده تا جلوی آن را بگیرد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: نفی سلطه‌گری بیگانگان در تسخیر لانه جاسوسی اتفاق افتاده که از آن به عنوان انقلاب دوم یاد شد و جمهوری اسلامی اکنون توانسته از پذیرفتن ادبیات نظام سلطه رهایی یابد و مذاکرات نیز باید در قد و قواره نظام اسلامی باشد و مذاکراتی که به کاهش توان ما منجر شود با ادبیات انقلاب اسلامی رویارویی و مقابله دارد.
مقتدایی بیان کرد: غرب رنگ سکولاریسم، سلطه، خشونت و به دست آوردن تکنولوژی و پیشرفت علمی را دارد اما سبقه تکنولوژیک و فناوری تمام ماهیت آنها نبوده و اگر چپاول آنها از کشورهای مختلف در آفریقا و آسیا نبود توان فراهم کردن چنین امکاناتی را نداشتند.
وی با بیان اینکه بدون شناخت رنگ حاکم به مذاکرات توان تحلیل بیانیه لوزان و ژنو وجود ندارد، اظهار داشت: برخی دولت‌ها تلاش کردند که منافع ملی را در قالب کلمات خود بیان کنند در حالی که نگاه ملی صرف به مسائل همان چیزی است که نظام سلطه می‌خواهد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارکان سازمان ملل گفت: ما در چنین فضایی با شورای اقتصادی، اجتماعی و امنیت سازمان ملل مناسبات خود را داریم.
وی با بیان اینکه تیم مذاکره کننده فرزندان انقلابی هستند، خاطرنشان کرد: رهبری از تیم مذاکره کننده حمایت کردند و ما نیز حمایت می‌کنیم.

برای ارسال نظرات از فرم پایین استفاده کنید.
مسئولیت نوشته ها به عهده نویسندگان آنهاست و نمایش آنها به معنی تایید نظرات آنها نیست.
نام :

پست الکترونیکی :

نظر شما :
خانه بیداری اسلامی
ویژه ها
اینفوگرافی
نشریات خانه بیداری اسلامی
خانه بیداری اسلامی
کتابخانه
خانه بیداری اسلامی
خانه بیداری اسلامی
سایت های وابسته